Voorstellen

Op mijn eigen site moet ik mij natuurlijk ook even voorstellen.

Ik ben Mariëtte Verweij en woon in IJsselstein.IMG_0431

Sinds februari 2011 ben ik mama van Hidde die ik sinds mei dat jaar draag. Het dragen in de draagdoek heeft voor ons een speciale betekenis omdat Hidde de eerste drie maanden in het ziekenhuis heeft gelegen. Eenmaal thuis was hij in de draagdoek lekker dichtbij ons.

Omdat ik ook anderen het plezier van het dragen wil laten beleven laat ik mij scholen tot draagconsulent door de Trageschule Dresden, ik heb twee van de drie delen van de cursus afgerond en ben nu Gevorderd Draagconsulent.

Naast mama zijn werk ik met jongeren met autisme en een verstandelijke beperking. Ik ben begeleider op de dagbesteding, we zijn een tuinproject aan het opstarten, gaan op uitstapjes, doen creatieve activiteiten en ondersteunen hen in het dagelijks leven.

Mijn derde passie is buitenleven. Ik ben sinds mijn elfde lid van scouting en nu staflid bij de Explorers van de Nico Steenbeekgroep. Kamperen, samenwerken, vuur maken, begeleiden, buiten koken, spellen bedenken en uitwerken, beleven en creatief denken zijn onderdelen waar ik van geniet. Buiten scouting maak ik graag wandelingen met Hidde of de jongeren van mijn werk.IMG_0887