Draag consult

Om een kindje te kunnen dragen moet je natuurlijk wel weten waar je moet beginnen. Aan alleen een doek heb je nog niet zoveel, je moet een geschikte knoop gaan leren. Als je je kindje wilt gaan dragen kan je contact opnemen voor een afspraak, dit heet dan een draagconsult. Tijdens zo’n consult oefenen we een knoop eerst met een draagpop en als je je zeker genoeg voelt knoop je je eigen kindje in de doek. Ook het gebruik van een ergonomische drager vraag oefening en afstelling. Dit doen we ook in een draagconsult.

Het tarief voor een draagconsult is 30 euro per uur. Voor het aanleren van een buik- of rugknoop zijn we gemiddeld zo’n anderhalf uur bezig.

Daarnaast reken ik €0,25 per km voor reiskosten.

Als het knopen je niet prettig lijkt zijn er ook nog andere manieren om je kindje ergonomisch te dragen, bijvoorbeeld in een draagzak, mei-tai of ringsling. Wil je kennis maken met de verschillende manieren om je kindje ergonomisch te dragen dan kan ik een info-afspraak met je maken. Ik laat dan verschillende mogelijkheden van ergonomisch dragen aan je zien. Daarna kan je de verschillende systemen ook zelf  uitproberen met de draagpop. Bij de info-afspraak leer je geen draagmethode aan!

Heb je nog vragen of wil je iets anders? Neem even contact op via info@draagt.nl dan kijk ik wat ik voor je kan doen.